Le Faitout
Le plaisir de partager
Week 49
vrijdag 8 december
Calamares Provençaal met aioli
Basmati rijst en gebakken kool
Zachtegegaarde inktvis in een saus van tomaat, ui, saffraan en knoflook.
€16,-
______________________________________________________
www.lefaitout.nl
Le Faitout, plat du jour
Graag uw bestelling voor dinsdag avond plaatsen!
* verplichte velden
Gastenboek/ Livre d'or
8 berichten op 2 pagina's
Jeannet
Franssen
09-02-23
Nu al bijna 2 jaar regelmatig maaltijden besteld,mijn favoriet zijn de calamares, overheerlijk!
Robert
02-12-21
Via via over gehoord. Heerlijk gegeten! Fantastische procureur en heerlijke, geroosterde groenten. Gaan we zeker nog een keer doen!
Barry
18-09-21
Vorige week kennis gemaakt met zijn kook kunsten. Heerlijk en smaakvol gegeten.
Rob
Verbeek
29-06-21
Lekker en smaakvol gegeten.
Goed voor elkaar.
Marianne Helversteijn
26-06-21
Wij bestellen regelmatig sinds een paar maanden en de gerechten zijn altijd erg lekker. Vers en keurig op tijd bezorgd! Aanrader!
J. Franssen
04-06-21
Vorige week 4 maaltijden besteld, eerste kennismaking. We hebben heerlijk gegeten, voortreffelijk! Voor herhaling vatbaar.
Louwrier
29-05-21
Bij Franse gerechten ben ik benieuwd: hoe maakt de Fransman ze zelf? En chef Florent van Le Faitout maakt ze fantastisch Frans! Boeuf, poule, porc, dinde... Prachtige smaken, gedragen door verse bijgerechten. Topkok!
e-mail: info@lefaitout.nl telefoon: 06-11477843
kvk: 80329918 - Btw: NL003423834B42