Le Faitout
Le plaisir de partager
Week 51
vrijdag 20 december
Calamares Provençaal met aioli
Geel rijst en gebakken kool
Zachte gegaarde inktvis in een saus van tomaat, ui, saffraan en knoflook.
€17,50-
__________________________________________________
www.lefaitout.nl
Ter Informatie
Per 1 januari 2025 stopt Le Faitout met de wekelijkse Plat du Jour,
ik blijf beschikbaar voor feesten, en groepsdiners.
Ik wens u het beste voor 2025 en prettige feestdagen.
Bedankt en tot ziens
Le Faitout, plat du jour
Graag uw bestelling voor dinsdag avond plaatsen!
* verplichte velden
Gastenboek/ Livre d'or
8 berichten op 2 pagina's
Jeannet
Franssen
09-02-23
Nu al bijna 2 jaar regelmatig maaltijden besteld,mijn favoriet zijn de calamares, overheerlijk!
Robert
02-12-21
Via via over gehoord. Heerlijk gegeten! Fantastische procureur en heerlijke, geroosterde groenten. Gaan we zeker nog een keer doen!
Barry
18-09-21
Vorige week kennis gemaakt met zijn kook kunsten. Heerlijk en smaakvol gegeten.
Rob
Verbeek
29-06-21
Lekker en smaakvol gegeten.
Goed voor elkaar.
Marianne Helversteijn
26-06-21
Wij bestellen regelmatig sinds een paar maanden en de gerechten zijn altijd erg lekker. Vers en keurig op tijd bezorgd! Aanrader!
J. Franssen
04-06-21
Vorige week 4 maaltijden besteld, eerste kennismaking. We hebben heerlijk gegeten, voortreffelijk! Voor herhaling vatbaar.
Louwrier
29-05-21
Bij Franse gerechten ben ik benieuwd: hoe maakt de Fransman ze zelf? En chef Florent van Le Faitout maakt ze fantastisch Frans! Boeuf, poule, porc, dinde... Prachtige smaken, gedragen door verse bijgerechten. Topkok!
e-mail: info@lefaitout.nl telefoon: 06-11477843
kvk: 80329918 - Btw: NL003423834B42